Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Ted Gärdestad där uppe i rymden, för rubriken.


Tema Klöversnoa

Vi kan trycka på knapparna

och finna de rätta svaren

på tillvarons alla trivialiteter

Men vi är också fångna

i ett fascistiskt system

för likformighet

Allt för att det ska vara

så rationellt och ekonomiskt

försvarbart

Men de som glöms bort

är de äldre och sjuka

som inte har haft möjlighet

att stiga på det digitala tåget




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-04 13:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Och detta är så sant skrivet! Hur ska det gå för de gamla, som knappt nu inte ens kan få ut sina pengar. Banker skiter i människor. Vill bara tjäna pengar till aktieägare.
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP