Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar blåbär


min egen gud är ett blåbär

står
i stövlarna
borde gå hem nu
tänker att döden kanske är som ett blåbär
som att omslutas i svala blåa skinn lager på lager
står så och känner döden bli trygg
min egen




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-04 13:38



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Blir plocksugen!
2015-08-05

  Nanna X
Återfödas som blåbär är inte det sämsta. En vacker bild!
2015-08-05

  Måna N. Berger
Döden är lika för alla, den är trygg. Och inuti blåbären vilar frön.
2015-08-04

    ej medlem längre
Trevlig tanke.
2015-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Döden är förskräcklig för den som inte har sin sak klar med Gud. Och det som kommer efter är ännu värre.
2015-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Djupa tankar i blåbärsskogen!
Bra.
2015-08-04

  KattenKin VIP
Gillar både titel och text, fin liten bild av stort sammanhang!
2015-08-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det var fin sagt just nu tänker jag samma medan håller på fixa en blåbärs paj, bättre terapi för makabra soliga vackra dagen kan jag inte få här i Stockholm.
"gud är ett blåbär"
2015-08-04

    ej medlem längre
Helt underbart reflekterat,
verkligen ...
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP