Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sälj mig

och det var där
på dagen som tindrade
i smekande solsken
jag såg flamingos
på dina kinder
en hand tog en dröm
ifrån mina minnen
leendet var en gåva
som aldrig getts till mig
och jag sa
sälj mig
sälj mig





Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-09 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
flamingos på dina kinder..

den/det är en perfekt Bild
tack, +
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive