Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många människor där ute

Jag kan inte se er bakom röken
eller svetten från min panna
Jag har skrikit mig yr i tystnad
och önskat mig en frihet
där jag aldrig kände närhet

Jag får frågor om min mamma
om min pappa, om min barndom
är jag trygg i mig, kan jag känna någonting
har jag älskat dig, ville jag ha någon

"Finns det svar hos dig?"
"Fråga inte mig."

Jag har sprungit, säger ni
Men ni vet inte hur det ser ut
att krypa på alla fyra utan kropp
eller tillräckligt med innehåll
Jag skulle aldrig springa
jag vet ju inte hur man gör

Kan du snälla sluta skrika, snälla
det gör så ont att veta vad du känner
det finns så många människor där ute
som kan sitta fast i ett par ögon
men utan bojor så är jag antingen
luft
eller
eld




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-05 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt