Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En blomma till min kära vän


Farväl min kära vän vi ses där uppe

Hon min vän
är borta nu
En ängel i Himlen
Hon som kunde skriva
fina fina dikter
teckna med inlevelse
Hade humor och
var min vän i sextio år

Farväl min kära vän
vi ses där uppe

Sjukdomar hade härjat i hennes kropp
ändå hade hon gnistan kvar ända till slutet

Jag trodde jag skulle få se dig en sista gång
men tyvärr så hann jag inte
du hade bråttom över
och jag förstår dig
kära Maggi





Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-05 10:46



Bookmark and Share


  louisegirl
Berörande vackert <3
2015-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör!
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP