Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte densamma

I varje droppe regn som dansar i mina ögon så lever du.
I andetag som borde återvända till mina lungor så lämnar du mig lite mer för var dag.

Minns början men gömmer slutet.
Dagar blir till månader och nätter somnar aldrig riktigt ifrån.
Ville och önskade, försökte men gav upp.
Mitt i, när andan hölls så var allt bara över.
Inga skrivna dikter, inga brev eller fingrar över ditt namn på telefonen kan ge mig andningen tillbaka.

Jag har blivit en annan nu min älskade.
Jag jagar inte längre de bittra dropparna.
Tänder inga eldar på min balkong:
Jag är inte densamma längre men ändå värker du fortfarande inom mig.
Värker hål i min själ som ingen längre får se.

Syrenerna kom och jag väntade.
När sommaren förlöstes väntade jag fortfarande.
Nu nalkas hösten och min väntan har inte lämnat mig.
Jag är inte densamma längre hjärtat men min väntan på dig
gör ont inom mig.

Ett avsked från mig hjärtat mitt.
Ett avsked till dig, till mig, till oss och hela jävla skiten.
Ett avsked till Syrener som blommar i maj, till regnet i mina ögon och till nätter som aldrig låter mig vila.
Ingen ny början...bara ett avsked min älskade.

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 498 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-08-05 16:07



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
smärtsam och vackert om hur ont det gör
med avsked från någon älskad
2016-01-13

  Aisha VIP
...fint skrivet....och det finns mycket jag känner igen....
2015-10-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-08-07

  Solitaire VIP
Nu snackar vi THE PUNKT alltså...
Ajjj vad det gör ont att läsa!
Kanske din bästa, och även mest smärtsamma text!

2015-08-06

    ej medlem längre
Det var en sådan som jag aldrig skulle skriva så är det så jag säger bara att du kan du så är det så så så
2015-08-06

  Eva Langrath VIP
Dina ord är smärtsamt vackra och fyllda av kärlek mitt i smärtan av att släppa taget den sista biten .
2015-08-06

  Lars Hedlin
Starka känslor beskrivit med en ton av beslutsamhet ..kramar till dig min fina vän <3
2015-08-06

  Rise Little One
Avskedet.. den hemska fasen i livet som man blir tvungen att gå igenom... men den ljusa tiden kommer när man tillåter den...
2015-08-06

  KYREUS of Sweden
Bitterljuvt
- bra!
2015-08-05

  Trädskugga
Sårade, kantstötta ord som fogas till meningar och text, sorgset och vackert!
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna