Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allergi mot Kärlek

Allergi
nästan Fobi
mot det där hemska okända

Kärlek
det som alla snackar så mycket om
Osynligt
Mystiskt
Myt
Legend

Det enkla blir alltid så svårt
Det ena mjuka gör ofta något annat hårt
att försöka fram nå
är inte alltid att förstå
när man vill göra
mer än att bara röra
en röra blir det
av allt i det
som man vill
men som sällan står still

längtan efter beröring
mitt i natten
ensam
som ute på djupt vatten
på en flotte utan roder

visst tryter tron
när det skaver som en sten i skon
att man vill sluta hoppas
som att få smeka bröst som knoppas
under min hand
men ändå innerst inne
vägrar sitt egna sinne
att säga nej
men ändå
speja säg...

som en allergi
att plågas så
men ändå
inte kunna vara utan
för man plågas lika svårt med som utan
men ibland är skillnaden hårfin

men fortfarande söker man boten
mot de dunkla hoten
mot den plåga som vållar denna fråga

kan jag bli kvitt min allergi mot kärlek
för än har den mest gett mig besvär och plåga
ensamhet och tårar
illamående och smärta

vad kan boten bli
inte vet jag
vet ni ?




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-19 07:25



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
ord fyllda av saknad och längtan
berör en på djupet
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP