Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År av sorg

För efter alla dessa år

får du mig fortfarande att rodna

För efter alla dessa år

kommer jag fortfarande ihåg orden

För efter alla dessa år

kan jag fortfarande känna din lukt ovanpå min

För efter alla dessa år

är jag fortfarande din




Fri vers (Fri form) av Jagbarafinns
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-06 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagbarafinns