Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För de som tror på själars pånyttfödelse. Vi må kanske inte finnas.


En livstid senare

Du må kanske inte finnas
Men din non-existens
Påverkar ej min

Du må kanske inte finnas
Men du bestämmer ej
Över mitt och mig

Du må kanske inte finnas
Och det handlar inte
Om dig

Det handlar om mig




Fri vers av Cassandra
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-06 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassandra
Cassandra