Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte helt färdig ännu. Konstruktiv kritik tas emot med öppna armar!


Som barn


Jag täljde hundra
barkbåtar att segla med
över oändliga hav,
men jag hittade aldrig några vidder stora nog.
De fanns inte med på femtiotalets standardiserade
bakgårdar.
De rymdes inte bland planlagda liv, färdiga att montera.
En pedagogisk ritning skickas med.

Jag drog till skogs. Hittade
gran, ek, tall, björk
och marken mellan dem,
där var jag helst. Där drömde jag.
Dit drömde jag.
de blev mina vidder istället




Fri vers av Nirak
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-06 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak