Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introduktion av

låt mig introducera
mitt skallbens alla rupturer
och min fettvävnads brister

lite utanför periferin
doserad
kramar jag min binnikemask
och ser väggar bli blöta
bukta
smälta

mellan mina lakan,
mellan fasor
och faser av själslig kleptomani
ser jag min sanerade kammare
överge hopp och hänge sig till dans
med döda gudar

under påverkans pauser
skjuter jag tomt
mot allt ömt,
för att bomma

jag skänker mina fingrar
till välgörenhet;
brutna och vissna

mellan gudomlighet och helighet
skänker jag min gloria,
så någon annan får smaka

det beska
det söta




Fri vers av Nils W
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-04-20 02:16



Bookmark and Share


  Nathalie Eleonora Helgesson
En text som berörde mig. Jag tyckte inte om det. Jag hatade din text. Den äcklade mig. Alltså har du lyckats, skulle jag tro ^^
well done
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils W