Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missriktad

Midnattens timma
Hon kommer ihåg.
Strålkastarna missriktade
Mot mittlinjen dragen.

Ett år sen. När livet ännu
drogs genom kroppen.
Som en vit stoppning
Drogs från ditt gosedjur.

Tills den var tom
Slapp och matt.
Och du som ett
uppstoppat djur.




Övriga genrer av symbioz
Läst 279 gånger
Publicerad 2015-08-07 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symbioz