Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jungle law

you came to vaccine me
but you left me more broken
what was I thinking, in a world
full of so many hunters and preys?!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 303 gånger
Publicerad 2015-08-07 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS