Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Svävat så länge

molnen har färdats

hem

 

När regnets tårar idag faller

vet jag inte längre hur




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 334 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-08-07 13:08



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Sådan sorg och smärta jag känner i kroppen av dina rader. . Berör!!
2015-08-16

    ej medlem längre
Berörande och vackra är dina rader ..
2015-08-12

  Hanna Mari Wallin
upplever smärta i dessa rader

min tolkning av din fina text
2015-08-12

  Bibbi VIP
Begrundar.
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Text som väcker tankar och känslor.
Bra.
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm