Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på äldre dar


The final curtain

Trots att de flesta föreställningar har slutat; med happy end eller inte, så fortsätter de olika pjäserna att löpa. Ridån går upp då och då; som om spelet är ofullbordat i varje pjäs. Tyvärr går det inte att ingripa i handlingen som försiggår i ens inre spelplats. Rollistan är redan besatt och manuset går inte att skriva om.

Pjäserna slutar inte att spela sina föreställningar förrän "the final curtain" dragits för. 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2015-08-07 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP