Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd till en ungdom som ska söka jobb

Skaffa dig en bra utbildning och erfarenhet inom ett område du är intresserad av, så att du känner att du bottnar. Då kan ingen tillåta sig att sätta sig på dig. Det finns allför många, både chefer och arbetskamrater som är elaka och avundsjuka och alltför villiga att förtala. Många gånger för att själva komma sig upp en bit högre på karriärstegen. Gör ditt jobb så bra du kan prestera och sök dig till justa medmänniskor av din egen sort. De finns trots allt.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-07 17:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ja, det är tufft för dagens ungdom, de har en väldigt stark press på sig...
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP