Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ynglingen

från varsin del av kosmos och du med din keps bakochfram
minnet av dig
en taxi på tomgång utanför min port
en hemfärd i gryning och dina händers spår över min kropp
tjockt hårgeléhår och din skjortas knappar mellan mina fingrar
timmar av vindrickande med din blick brännande min iris
lusten
viljan
känslan som klibbar mellan brösten
väter mellan låren
hur jag biter hårt i underläppen och undviker att dra av dig alla kläder
bland folk

minnet av dig är tomma glas och gnistrande kristall
sommarrena scengolv och mörka korridorer
snabba händer under min klänning
röda läppar mot din hud
märken på din kind när du tar sista bussen hem

torg vi mött morgonen på
baksäten och chaufförers blickar när min hand gjort dig hård av lust
frustration och nyckeln i låset
taxikvitton och att somna med dina sms mot min kind
rädslan jag bär i min hand
att allt på ett ögonblick kan vara över

morgonens första strålar
smaken av kvällens sista öl
ciggandedräkt i mitt öra
hur jag vill svälja hela dig bara för att undvika
alla kväljande avsked

hur du försvann
löften du gett mig
över kebab och kladdigatresnåretbord
det mörka i mig
när du inte hör av dig mer

smärtan i minnen du gett mig
världsalltet i din ficka
hur du höll min hand i gatubrus
hur vi aldrig hörde ihop
men hur du rörde vid mitt innersta jag
gjorde mig varm
kåt och stark
blåste fjärilar i mitt hår
tog mig till det svarta i dina ögons mitt
där inget står till svars
och älskade mig gränslöst

och jag skickade aldrig några brev
men om du läst dom
var och en
så vet du att jag minns varje uns av dig
att jag vidrör vid brinnande minnen
och älskar dig än




Fri vers av tildam
Läst 379 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-07 20:09



Bookmark and Share


  ibish
Så bra och så levande.
2015-08-07

  Leosm
Älskar denna, verkligen, du träffar en punkt i mig som verkligen berör. Bokmärks!
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam