Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg


allt är redan sagt
skrivet
mina känslor..
redan förbrukade
satta på pränt
av andra som
stal
mina tårar..
droppar i oceaner
av sorg

andedräkten
skymmer himlen
jakten på närmaste
kärlek
där du inte
finns
redan innan jag hinner fram
vinkar adjö
munnen vidöppen
sväljer mig
hel
mitt liv var aldrig
helt ditt
väntar
mellan benen
saknad




Fri vers av frantic
Läst 352 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-08 00:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande vacker saknad...
2015-10-15

  Regular
Starkt text med så mycket känsla och man känner smärtan gripa tag.
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic