Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den namnlösaste utav klumpar



Ångest. Osynligt, hårt
och större än livet

Greppar tag, flår magen
ut och in

knytna lungor med sten
som svider
En tsunami som härjar
i skuggans domäner

i benvit bur utav oro
vaggar klaff och kammare

På insidan







Fri vers av Baystream
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-08 14:57



Bookmark and Share


  prinscess VIP
igenkännande då många individer lever med detta i sin vardag
2015-08-12

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2015-08-11

  Ljusletaren
Bra berättat för oss som kanske inte har prövat på denna smärta. Verkligen bra ordat/ kram
2015-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
Otroligt bra beskrivning av ångest - man kan fläta upp, ge namn, synlighet, mjukhet och en plats mitt i livet - härifrån <3!
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream