Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om min upplevelse av att bestiga Kebnekaises sydtopp


Kebnekaise

Så plötsligt hon liksom uppenbarade sig,
den vackraste kvinnan i Svea Rike.
Med sin snötäckta skönhet förförde hon mig,
en oemotståndlighet utan dess like.
Hennes kropp ja den lyste i solen så varm
och jag kände viss ömhet när jag kom nära.
På toppen av Kebnekaises underbara barm
jag allting om kvinnlig mystik har fått lära.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 584 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-08 16:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Åh vad härligt att vandra i kvinnlig mystik, där har jag aldrig varit, fint beskrivet

https://www.youtube.com/watch?v=BYhK6cOD2E0

2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå