Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildoliv




Jag är en vildoliv
En liten kvist utav en vildoliv
Jag vill bli ympad in
i det äkta trädets gren
Där får jag näring
Där får jag kraft
från det äkta trädets rot
Och det skall växa
äkta oliver på min gren

Jag vill sjunga
om min olivlund
En olivlund på en bördig kulle
där jag är en liten äkta gren
Där Gud har makt
och ger mig kraft
Där olivlundens rot är Kristus
och Andens vind blåser
i min olivlund





Fri vers av Maria T
Läst 484 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-08 17:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker poesi!
2015-10-12

  Varja Askeland
Fantastiskt!
2015-08-19

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna dikt
2015-08-10

  Lasseman VIP
Som en vindens melodi är din text..
2015-08-10

  M M Mannheim VIP
Kanske hör du Franciscus predika till trädet och fåglarna där du njuter på trädets stam!
När jag läser dina rader känner jag mig nära Edens lustgård. Ljuvlig är Herrens nåd!
2015-08-09

    ej medlem längre
Lyssnar snart till sången!
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T