Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täcket

Håret lockar sig kring tankar
av tvivelaktig karaktär
rodnande kinder värmer
den frusna själen

Pirriga känslor väcker
en slumrande lust
och placerar händer
på täcket, bara för att

inte få feber




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-08 20:22



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
en sådan feber, som en vuxen barnsjukdom
Har jag följande teori om:
Då är det bra att besöka varandra
Och låta smittan och händerna vandra
Precis så länge som man behöver
Och kanske går det aldrig över...
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter