Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isbark

Fåglar föllo döda från grenar
täckta av isbark och mossa
tung andhämtning frös
till istappar innan den passerat
näsans illröda nästipp

nariga läppar flämtade
förgäves för att värma
den stackars luft som
ändå var nödvändig
för att leva med

120 dagar till midsommar




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-08 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter