Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar och livet blir kortare

Töm ditt glas och glöm
Lyssna på kluckandet från
vattnet i viken, gutår!
stäm upp din fela

till dans i kvällens ljus

men töm ditt glas ånyo

och glöm den vecka som var

Beställ mer och mer
låt skökan sjunga till felan
och stäm upp din röst till stöd
låt lokalen fyllas av dina lungor

röken skingras och väcker
slagsmålsdjävulen i dig
så töm ditt glas på nytt
och slåss för att skingra
de tankar som fyller dig

vecka ut och vecka in

låt allting glömmas
den tid som varit är borta
kvällen fylls av annat

än att dagar blir korta

och livet likaså





Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-08 20:40



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Mr Movitz tar sig ton

En epistel,
Är inte det hustrun
till en apostel?

(Frågar åt en vän)
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter