Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söndagen den 30 augusti 2015. Musik: Wilhelm Peterson-Berger- Canzone - Jan Stigmer violin & Camerata Roman Orch. >>


I renfanans tider

 

 

 

 

 

mognads vemod

oåterkalleligt

har fågelsången tystnat

 

 

men svalan

vid ladan

i skyn sveper än

som sensommarens vind

snuddar solvarm hud

 

 

små strålande

ulliga bollar

vajar

intill halmgula strån

på ängen

 

 

 

minne

av

sommarens doft

i mitt hjärta

 

 

tills vi ses igen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-02 21:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint framfört!
2015-09-04

  Chawa VIP
Med mjuk hand tas ett ömsint värdig farväl av soltidens naturvackra rike, som skänkt oss sin glädje, lycka och tröst, som gett oss sin mognad. Dikten skänker också en hoppfull hälsning till liv som ännu sova ro - morgondagens frö...
Härligt foto och skön tidlös musik ramar in denna fina lilla dikt!
2015-09-03

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat ..
2015-09-03

  Palett
Vacker bild till vemodstankar inför sommarens slut.
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight