Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita brev #39 (Kalejdoskop; Düsseldorf 1 februari 2015)


På en ensam bergsvandring i tjeckiska Sudetbergen
20 oktober 2016.




Bianca


Ett ordskelett som blev kvar, har blivit bestulen på mina former och idéer.
Men dom kan aldrig ta mina tankar, Bourgeoise Scheisse!


Ja jag minns dig
Charaderna på en strand på franska Rivieran
Nu en penna av tvång mot ännu ett pappersark
Hur mycket vågar vi sända på den här våglängden innan vi blir upptäckta?

Jag kan fylla mitt glas om och om igen
Men mitt hjärta läcker och sinar snart
Den instängde mannen i ett väldigt landskap,
skriver sig bort, ut,
till den verkliga världen
Den han glömt

Du är där än
Ja, jag vet det
Du skriver till mig ibland därifrån.
Som om du kände mig
Som om att jag skrek inuti dig,
något om att lämna mig ifred
Men du är helt oförmögen till något sådant

Du lever
Dör jag någonsin?
Dör i dig så att jag bleknar helt
Blir mina svar någonsin till dina vita ark?
Intetsägande och onåbara
Tyst
Tomheten får aldrig komma till tals

Adressen fanns väl aldrig eller om vi bara inte ville hitta den

På väg bort
I tanke
Igen


En David




Övriga genrer (Drama/Dialog) av theperna
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-22 04:37



Bookmark and Share


    Melona
Bästa Goraxy, om du kollar här går det att läsa väldigt många brev som är skrivna som/av David. Ett tips - det finns en "bok" här med de tjugo första breven som har ett intro och förord som inspirerats och mer eller mindre stulits till en viss brevskrivar-tävling.

theperna - inledningsraderna får träden att gräva efter sina förfäder i djup böjning. Underbar öppning.



2016-10-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är ju helt otroligt att få läsa brev av den omtalade & skrivna David. . för en gångs skull. Har alltid undrat VEM han egentligen är? - Finns han ens riktigt på riktigt liksom att - finns vi överhuvudtaget? - Eller är vi bara någons drömmar? (ett litet barns drömmar). . .eller en döendes sista suck?
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna