Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförglömliga möten





Jag ringde någon
i drömmen
och någon svarade








platsen var en tambur
och telefonen var en vit kobra








Någon på andra sidan luren
frågade vem jag var








Jag svarade
att vi var jag
i mitt huvud








Hon svarade
att jag verkar vara
en fin person








Samtalet avbröts
av väckarklockan








Jag låg kvar en stund
och tänkte på dej
i drömmen
jag drömt om








vem du skulle kunna vara
där ute bland gatorna








i den strida strömmen
av intryck
reflektioner
och oförglömliga möten








Där
hur ögon







borrar sej in
i varandra blickar







och drunknar
i ett hav
av tankar




Prosa av Lars Gullberg
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-09 12:20



Bookmark and Share


  Nanna X
Gillar att det var en vit kobra. Känns som en fin kontakt.
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg