Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projicering



Ni bär gamla minnen i kroppen
Händerna visar historiska slag
Upprepning på upprepning
Allt, ja allt är historiska minnen från er barntid
Minnen har fångat er
I ett ekorrhjul vandrar ni hand i hand
Ni bär gamla minnen i kropp
En hand som slår och munnar som tystas
Ni skriker ut och hotar.
Mina ögon ser barnet bakom galler
Skriker och gråter
Bär en längtan till livet
Någon att hålla om
En tillfällig tröst
som onanisters besatthet
som alkoholisters manipulerande
Era döda släktningar sitter på era axlar
Viskar i lugn och ro in i ert öra
Hårda ord som får er lyfta handen
Era döda släktingar måste ni döda
Låta dem ruttna bort
De behöver förbli döda
Inte förrän sista begravningen har ägt rum
Kan ni börja räcka ut era händer
Kan ni börja förlåta era felsteg




Fri vers av Mika I
Läst 187 gånger
Publicerad 2015-08-09 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I