Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

ett stilla känsloregn som ingen ser
drar mig undan
sluter mig
min kropp är som en mur
jag vill ur den
försöker slå sönder den
men den ger inte vika
ett stilla känsloregn
dränker mig




Fri vers av vitsomsnö
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-09 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö