Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellanrum

snabba timmar som mellanrum i
mellanrum
tappar bort
m i g
i allt du ger ser
hur du ler ber
om mer
fler
sätt
att säga
saker som inte hörs




Fri vers (Fri form) av vitsomsnö
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-09 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö