Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå och skriv ett manifest!

Tvångströjor av förväntningar
era likstela kramar lämnar efter sig
på min kropp, som en gång varit min
och måste bli min igen

Gå och skriv ett manifest!
Barnets frigörelse i motståndsrörelsen
- eftersom det är krig ni vill ha




Fri vers av 99knivesinside
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-09 18:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ingen älskar ett barn som är starkt" (Björn Afzelius)
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside