Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram och åter

I mörker går tid
jag sitter här och väntar
att den ska vända




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-10 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så så en fin en som jag går och skall fundera på och du vad fint du har det omkring dig som du har det i ditt som du skriver om så är det så så
2015-08-15

  Den lilla tänkande
Vacker bild! Snyggt med svartvita bilder
2015-08-15

  RitaBrunner
Acceptans och framtidstro. Livets nerv för att orka. Gillar!
2015-08-11

  Nanna X
Att aktivt vänta är också en handling...
Cool bild, ser ut som ett dataspel :-)
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP