Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När någon i närheten utvisades till Bagdad väcktes tankar


Sol

En sol brinner över vårt tysta hus,
En sol brinner i solnedgången
En sol som smeker och leker

Samma sol brinner i Bagdad,
Samma sol brinner på törstig jord
Samma sol upprör och förgör.

Jag plockar luktärtor i min trädgård




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-11 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP