Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen!

Vara vilsen
traska runt
Smal om bena
lova tunt
Skev i synen
titta bort
Tänka lite
mycket kort

Börja om igen!

Skaffa karta
och kompass
Slipa sinnet
och bli vass
Stå där kvar
på ruta ett
Fundera ut
ett bättre sätt!

Fortsätt så, min vän!




Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-11 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar