Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om detta är allt

Så många gånger jag undvikit att
möta andra människors ögon.
Tittat bort.

För att befria mig från besvikelsen när jag inte
finner det jag vill,
för att inte bli troslös

inför
det eviga
intetsägande i dess svaga konturer.




Fri vers av skuggömma
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-11 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma