Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga svar

Hur kan jag veta om mina mamma någonsin kommer känna mig, så som jag känner mig?

Hur vet jag vem ni är?
När min själ söker fullständig förståelse
i fjärran
och här.




Fri vers av skuggömma
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-11 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma