Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart går gränsen?


Gränser

Ibland så vet jag inte hur jag ska va
Kom igen förklara vad du sa
Ni får allt att låte så kallt
Idag kan jag dock ta med en nypa salt
Kom igen ge rak linje
Ty allt kommer från mitt inre
Nä jag kommer inte längre vara tyst
Tycker om att vara schysst
Så låt ditt hjärta vara med
Fogar ihop det som en smed
Vem kan då svara
Hur ja man då ska vara
Se på en främling som på en vän
Så får du vad som händer sen
Livet är ett öppet spel
Bara du kan göra dig hel




Bunden vers (Rim) av utópico
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-12 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

utópico
utópico