Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snygga svarta satan är en Kaprifol

Hej då svarta snygga hans hav som jag målat sa hon och skar upp en stor vällustig reva i målningen.
Befrielsen att få förstöra var som att tjuvröka bakom gympasalen i sexan.
Måste jag älska allt jag skapat?
Inte ikväll.
Hon skär ännu en reva i den istersvarta kukjävla helvetesvisionen av honom. Darrar av lycka.
Så gick det med din måne som förföljt mig i hundra år!
För i hundra år hade kaprifolen och huggormen haft ihop det med hennes blodcentral. Spridit sitt gift och sin saliga doft i hennes ådror.
Försöken att fulländat göra upp en sista gång. "Alltid en sista gång" står uppradade i buntar omkring henne. Inget fick glömmas av alla vackra pinsamma detaljer.
Dramat är ett hus av målningar en boning ett gryt.
Titlar:
Prinsen och tårtan.
Prinsen och Flingullet med skrevande ben och hallonrött kön.
Prinsen i genomskärning.
Prinsen och svanen.
Prinsen och mostrarna.
Prinsen och hans hårda långa hav i tio varianter.
Hon skär en reva bland änglarna i rosa och guld. Pianomusik hörs från våningen ovan. Ingen klagar. Ljudet kommer inte från målningen.
Prinsen är avskuren från min livslinje, han var inte du.
I revorna syns nya bilder. Mycket päls och morrande.
Mycket skämtsamma lador fulla av drottningsylt.

Magiskt är även ögonblicket när något slutar att vara magiskt.
En älskad målning som plötsligt en dag är en hängig planet.
De flesta målningar blir aldrig botade. De står hoppfullt och suger min näring.
Oavslutade rykande infernon.
Inbillade himmelriken med bedjande Ulla-Karinögon.
Jag kan sträcka ut handen så plötsligt finns där liv.


Min kära ramar in nya bilder
vita armar röda fjun
lena rara hans
alla djur simmar över vattnet utom grisen som hellre stannade kvar under ett träd.







Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-12 22:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Får en att tänka till...
2015-08-14

  Undrar
???? <--
Skulle inte varit där
~<|:•>[<=;~
2015-08-13

  Undrar
Haha :D ooo så är den väldigt spännande, Rensade totalt min kvällning från oavslutade rykande infernon Gnajjjt ????
2015-08-13

  i af apa
denna
kan man
bara älska...!
2015-08-13

  KattenKin VIP
Underbar målning! Och mycket fin text om skapandets dynamik.
2015-08-13

    ej medlem längre
Att skapa konst, i alla dess behandlingar (även destruktiva och renade), är att leva.
2015-08-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kreativ text i rinnande ordföljd och spännande egna ord.
2015-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Sätter fart på tankeverksamheten!
Bra.
2015-08-13

  Nanna X
Fascinerande med revorna som avslöjar målningarna bakom målningarna...
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP