Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
te mej själv som tröst och häst


Fylla sig ett år

Soldropparna snabba trillar över mina stränder
jag halkar ofta annars bra.

Gammal gammal gammal
säger syster i sin husbil
en augustidag när hon kommer förbi med sin söta man.

Katterna jagar en tredje katt jag inte kan se...
Visst är jag väl ung som en klippa i havet?

Många bäckar små ska rädda mig när klockan slår tolv
jag är ursprungligen hav det kan ingen ta ifrån mig!




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-12 22:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Grattis till dig...kram
2015-08-14

  i af apa
grattis
i efterskotten...!
2015-08-14

  KattenKin VIP
Fin text om födelsedag, och jag säger hurra hurra du är både ung och bra!
2015-08-13

    ej medlem längre
Meditativa, sköna tankar.

Grattis i efterhand! :)
2015-08-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Många gratulationer till en livfull underbar människa!
2015-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Alla är vi en droppe i livets hav.
2015-08-13

  Nanna X
Grattis på födelsedagen ;-)
2015-08-13

    Lena Söderkvist VIP
Just det! Livet kommer från havet.
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP