Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt



KÄRLEKSMORGON

Mät ej min kärlek
med ålderns mått.
Se den på grönskande äng
se den som mognande säd
där min kropp skrattar av glädje.

min själ är ung på nytt
när jag sjunger din sång
sången om drömtid i morgonljus

I min hand den åter har vaknat upp,
den kärlekskraft jag trodde var död.

Bosse 11 augusti 2015.




Fri vers av Bossepoet från Österbotten
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-13 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten