Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeterna

Poeten
skriver aldrig

rasistiskt

för att poeten

kommer från
jordens alla hörn

och var dom första
människorna
här som började skriva

Poeterna skriver alltid
människovänligt

Och är lyrikens fanbärare

de visar på den mångfald
som möts i ordet

och förenar oss

Buenos Aires
Som Teheran

i det hem vi vill
blir bjudna till

Där mänsklighet råder




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-13 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg