Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONKYLA



Vintervarm är du
du står i havsvind,
i minnet är du naken
skumstänkt glittrar
dina bara bröst

Vintervarm är du
där du står, minnet
havsvind krossar
isflarn mot häll

Väntande vintervarm
brasan falnat,
minnet är tryggt
min armen om din rygg
Vintervarm är du

Bosse 14 Augusti





Fri vers av Bossepoet från Österbotten
Läst 259 gånger
Publicerad 2015-08-14 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten