Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu får det vara nog hur vi behandlar varandra vem som.......


Tillräkligt

Nu får det vara slut
när fler och fler vill ut
Vad är det för en värld
så mycket konstigt man blir lärd
Somliga blir satta i fack
andra vill ej se ett smack
Var finns hjärtat och dess värme
utan det så blir många bara sämre
Det finns siffror på det
sånt som vi marionetter inte vet
Oavsett vem som håller i tråden
sä bryr sig ingen om koden
Varje människa är född fri - lika värda
det står tom hos FN så varför avfärda
Allt verkar vara en sån kaos
några av oss försöker-fan nu blev det paus
Jag ber tänk över ditt sätt
så kanske vi alla kan hitta rätt




Bunden vers (Rim) av utópico
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-14 08:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra.
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

utópico
utópico