Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart höst



I sommarens sista blink
vänd ditt ansikte mot mig

Låt mig inte stanna kall
sista stjärnan faller snart


Glädjen stannar
om jag ser den

gnistrar vackert
en sekund

Låt ditt ansikte
mot mig

stanna kvar
en liten stund




Fri vers av bittemi VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-14 12:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-08-18

  Bibbi VIP
Störtskön.
2015-08-18

  Respons VIP
Påminner om "herren låter sitt ansikte lysa...". En stark bild av lycka!
2015-08-16

  Lars Hedlin
Så fint du skriver vännen..berörs...kram
2015-08-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man vill hålla kvar sommaren så länge det går...sen får man hitta det njutbara med hösten...
2015-08-14

  Anya VIP
Jaa hoppas vi får ha ansiktet mot sommaren lite till. Tycker om denna sista blink.
2015-08-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Lite vemod i sensommartid fint beskrivet i dina fina dikt.
2015-08-14

    Dan Myrbeck
Ja, det gäller att försöka hålla kvar det fina i livet.
2015-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din fina text!
2015-08-14

  Ljusletaren
Ja låt oss njuta av sensommarens sista frukter. Vacker ordat! Här hos mig har jag redan sett att det har börjat gulna lite smått/ kram
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP