Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blandade ord skrivna från mina tankar


Att bry sig

Hur ser världen ut idag?
Varför måste alla bara bråka?
Liten som stor....
Det finns de som har det bättre
och det finns det som har det sämre
Jag vet att jag kanske är naiv
men snälla var inte så enkelspåriga
om ni bara tänket er egen linje när ni slåss
vems land är detta, vilken tro
Det handlar inte om religioner eller traditioner
utan vad de personerna vill ha för egen vinning
En pistol dödar ingen däremot gör den människa som håller i den
jag önskar vi kunde leva i fred klart det blir konflikter
kompromissa och förståelse, flexibilitet och acceptans
SE varandra oavsett läggning funktionshinder klass titel
Vi är alla MÄNNISKOR
Jag bryr mig!
Jag gör ingen skillnad på människan
VI ÄR!




Fri vers (Fri form) av utópico
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-14 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

utópico
utópico