Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majas helgonblick

Jag vill att kor ska beta min blick
beta gräset jämnt och fint
jag vill ligga ned nu.

Drömmaren dansar och kastar sig mot väggarna i ögat
för mycket liv
vill bli av med lite liv.

Korna sover därute i sommarnatten
inga naturliga fiender finns
bara de andra.






Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-14 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ur natten,
med skäggtrollen
+
2015-08-15

  Lars Hedlin
En inre bild tonar upp..mycket bra!
2015-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de två sista raderna!
2015-08-15

    Lena Söderkvist VIP
Skulle också vilja se bara saker som jag vill se. Du är den andra önsketänkaren som jag avslöjar i dag (mig själv inte inräknat)
2015-08-14

  Undrar
Tur jag hoppade in här så jag blev mind att föreställa mej ljudet från korna !
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP