Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGLAFALL


En stjärna föll genom rymden
i en båge du såg den glöd,
den glöd som brinner förevigt

katten gäspar slött
det rycker i sömnigt öra

tänk om den tufsiga fågel
högen med fjädrar uppsopad
meningslöst förbrukad, död
var en ängel som föll i din klo

Bosse 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 264 gånger
Publicerad 2015-08-14 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten