Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt

Jag har inte ord till att beskriva den lätta känslan
av att inte vara bunden till dig,
men att njuta av stunden
då dörren öppnas i onödan
då du ställer en fråga du vet svaret på
genom lågan,
att nästan inte våga den halva sekunden,
ett ögonblick fastgjuten i stunden
och varm,
men inte bunden




Fri vers av lizhy
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-14 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy