Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morden i förorten



Det står

någon

nere på gatan
ensam

och vinkar
upp mot höghuset

man ser

hur gardiner
rör sej i fönstren.

Stoppljusen blinkar
borde släckas ned

Bara bära in honom hem
och sedan bädda ner honom

i det varma öppna
folkhemmet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-15 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg