Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanskrit

Skriv en dikt.
Skriv den till exempel när dina tankar
handlar om en resa

du gjorde den
den där natten då du flög härifrån

Du kan skriva
att det kändes som en evighet
innan du äntligen kom fram

men du hade redan innan planet lyft
börjat känna inom dej
att det verkligen är på väg att ske.

Aldrig har världen nedanför dej
sett så meningslös ut

men att du snart ändå kommer att få
förena dej med änglarna
till slut




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-15 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg